Gaële (België)

januari 2024

Zeer mooi huis, zeer schoon, goed uitgerust en ingericht in een prachtige omgeving (het kleine dok voor het huis is extra en het uitzicht vanuit de slaapkamers is geweldig) .Nyncke is zeer attent en responsief. Niets om over te klagen,ik raad het ten zeerste aan!

 

Vivian (Nederland)

juli 2023

"Een hele fijne plek aan het water, met heerlijk zwemmen voor de deur. En met het pontje ben je zo in Grou.Wij waren er met twee gezinnen met kleine kindjes, het huis is goed geschikt voor kinderen en met een fijn hek om de tuin voor het water."

 

Giulia (Zwitserland)

juli 2023

"Mooie plek direct aan het water, terras met zonsondergang! Ook lief dat je met de kleine veerboot moet komen! We zullen terug zijn!"

 

Hannah (Duitsland)

juli 2023

"Wij hebben een heerlijk weekend gehad bij Nyncke met 4 volwassenen en 5 kinderen. Het huis heeft voldoende ruimte voor iedereen en is volledig voorzien van alles erop en eraan. We hebben vooral genoten van de details voor de kinderen: er was bijvoorbeeld kinderservies, kleine poorten voor de trap en het pand is omheind met een hek. De kinderen konden spelen in de tuin en de volwassenen de boten van Grou bewonderen op het grote terras. In het water direct bij de accommodatie kun je zelfs zwemmen. Ook het contact met Nyncke was altijd erg fijn en mochten we later uitchecken. We hebben echt een geweldige tijd gehad en overwegen al om volgend jaar terug te komen!

 

Ilona (Nederland)

augustus 2022

"We hebben met het gezin van 7 personen zomerse dagen doorgebracht in het huisje. We hebben een bootje gehuurd en de omgeving van Grou verkend. Na het varen parkeer je het bootje makkelijk voor het huisje. Het huisje is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De bedden liggen erg lekker en er is veel kookgerei aanwezig. De plek is kindvriendelijk met hekjes, kinderbedje en speelgoed. We kregen zelfs de mogelijkheid om later uit te checken. Mijn ouders waren erg enthousiast en zouden graag nog eens terug willen komen."

 

Bernd (Duitsland)

juli 2022

"Zeer mooi huis, mooi gelegen. Leuke buren, rustig. Vragen werden snel beantwoord door Nyncke en ze is erg behulpzaam. Het is het beste om een boot te huren omdat het huis een eigen aanlegsteiger heeft. Friesland heeft een enorm netwerk van waterwegen: je kunt mooie uitstapjes maken, winkelen en restaurantbezoeken werken ook per boot, omdat veel restaurants hun eigen steigers hebben. Zelfs de supermarkt "Jumbo" heeft steigers!"